Medlem

Vi som brancheforening arbejder konstant for at forbedre vores medlemmers arbejdsforhold, samt de generelle forhold for vores profession. Derfor, er du som medlem, i stand til at nyde godt af de medlemsfordele, som vi er i stand til at kunne tilbyde jer. Image of smart business people looking at their leader while he explaining something on whiteboard during seminarVi arbejder konstant for at forbedre vores medlemmers arbejdsforhold i forbindelse med at skabe de bedst mulige forhold for vores medlemmer, hvilket blandt andet omfatter forhandling af overenskomster med brancheorganisationer samt udarbejdelse af retningslinjer for vores medlemmer i forhold til etik, regler i forbindelse med udarbejdelse af honorarer samt vejledning såfremt der måtte opstå tvister mellem vores medlemmer og deres byggeherrer eller klienter.

Derudover har vi en lang række afledte fordele, som I kan nyde godt af blot ved at være medlem af de Praktiserende Landskabsarkitekters Råd.

Netværk

Som medlem bliver du en del af en stærk faglig sammenslutning af samarbejdspartnere, fagfæller samt fagfolk fra andre brancher. På denne måde udvider du dit netværk inden for fagområdet, som i sidste ende kan få en positiv konsekvens for din landskabsarkitektvirksomhed. Derudover arbejder vi intensivt på at promovere vores fagområde på de danske uddannelsesinstitutioner, således at nye uddannede landskabsarkitektur får kendskab til vores brancheforening, og hvilket arbejde vi udfører for vores medlemmer, hvilket giver jer en unik mulighed for at rekruttere de bedste nyuddannede kandidater år efter år.

Indflydelse

Som medlem af de Praktiserende Landskabsarkitekters Råd får du ligeledes mulighed for at få medbestemmelse på udviklingen af vores forening, samt den politiske retning inden for vores fagområde. Vi er en brancheforening der lever af vores medlemmer, hvilket fordrer os til at lytte til jer. På denne måde er i medvirkende til at udvikle vores forening i takt med at jeres behov udvikler sig, som vi dermed kan tage højde for i vores interne samt eksterne arbejde for at forbedre rammebetingelserne for jeres arbejde som landskabsarkitekter.

Nyheder

Vi sørger altid for at holde dig opdateret med de seneste nyheder inden for branchen samt tilhørende brancher ved at udsende nyhedsbreve, holde arrangementer for vores medlemmer samt invitation til de messer vi bliver inviteret til.

Hvem kan blive medlem

Vores krav i forhold til at blive medlem er, at du enten er en selvstændig landskabsarkitekt eller ansvarlig leder, som driver praktiserende landskabsvirksomheder. Derudover har vi et godt samarbejde med følgende uddannelsesinstitutioner: Landskab og Planlægning (tidligere Landbohøjskolen) samt Danmarks to arkitektskoler, Kunstakademiets Arkitektskole eller Arkitektskolen beliggende i Aarhus, hvis bachelor samt kandidatuddannede er i stand til at blive medlem hos os.